27 Mart 2012 Salı

lila kutu ( kadınlar ne yapmamalı ?)

KADINLAR NE YAPMAMALI?




Elbette hayat kadın-erkek ilişkisi üzerine kurulu değil. Hepimiz bir başımıza bir değer, her birimiz ayrı ve değerli dünyalarız. Ne çare ki erkek kadını, kadın erkeği tamamladığından iki taraf da “beğenildiğinde” kendini cins olarak onaylanmış hissediyor. Mutlu oluyor. Seçilmiş olmak, ilgi görmek, beğenilmek iki cinsin de ruhunu okşayan duygular.
Moda denilen hayaletin peşinden koşarken, kriz zamanında bile kozmetiklerimizden vazgeçmezken, “zamanı durduran” yenilikleri keşfederken, bazılarımız bir yerlerde yanlış bir şeyler yapıyor. Bu yanlışların insanın gelirinin iyi olup olmamasıyla da ilgisi yok! Azcık gözlem, biraz terbiye ve çokça bilgi edinmek ve okumakla alakalı. Karşı cinsin yadırgadığı bu maddeleri çevremizde anket yaparak derledik. Bakalım siz ne düşüneceksiniz. Belki eklemek istediğiniz bir şeyler de çıkabilir?
1- Banyo yapmadan deodorant sıkıp kokuyu gizlediklerini sananlar.
2- Bıyık bölgesindeki tüyleri cımbızlayarak siyah kıl kökleri haline getirenler, sonra bunu fondötenle gizlediğini düşünenler.
3- Sararmış dişlerine inat, dişçiye gitmeye direnen bakımsız ağızlılar.
4- Badanası dökülmüş duvar gibi “yarısı var yarısı yok” rujla dolanan, gün içinde hiç tazelemeyenler.
5- Konuşurken, yürürken, okurken, ağızda sürekli bir sakız geveleyenler, ağız kenarlarında beyaz köpük birikenler.
6- Yağlı saçlarını -kafa derisinde gözle görünen toz partikülleriyle- arkaya taradığı için saçını derleyip topladığını sananlar.
7- Pedikürsüz ayak tırnaklarına, kalın derili topuklarına bakmadan ayak tırnaklarına kırmızı oje sürenler.
8- Ojeyi bir türlü tam tırnak üzerine süremeyip, etlerine de bulaştırıp şahtı, şahbaz olanlar.
9- Ağda yapmaya üşendiği için kalın çorap giyip, kılların alttan fark edilmediğini sananlar
10- Kemirilmiş tırnakları, çamurlu çizmelerine karşıt, sinema starı makyajıyla dolaşanlar.
11- Deodorantı manolya, parfümü baharat, vücut sütü çilek, parfümü pudra kokan “koku öğürtüsü” yaratan karışımları korkusuzca sürenler.
12- Göz içine çektiği kalem göz altlarına akan, göz pınarlarında topaklananlar. Yüzük parmağıyla göz pınarını temizleyip siyah bulaşık çizgiyle tüm gün dolananlar.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...