15 Mayıs 2012 Salı

Uni Göz Makyajı Temizleme Diski


uni göz makyajı temizleme  diski: Göz çevresin deki yoğun makyajı tahriş etmeden ,tek dokunuşla  kolayca temizler .Kirpik ve kaşları besler.Yeşil çay &Biotin  formülü ile hassas göz çevresine yoğun bakım sağlar .Nemlendirici özelliğiyle  göz çevresine yumuşaklık ve canlılık verir.Tek disk ile pamuk ve losyon kullanımına son için de 80 adet disk bulunmakta .
Kolay absorbe edilebilir formülü, kirpikleri güçlendirir ve serbest radikallerden göz çevresini koruyarak sıkılaştırır.ben deki normal formüllü olanı..
Normal Formül
Besleyici ve koruyucu nemli pamuklu diskler, göz çevresindeki makyajı tahriş etmeden tek dokunuşta kolayca temizler.

Green Tea: Göz altlarında oluşan günlük yorgunluk izlerini giderir ve rahatlatır. Antioksidan özelliği göz çevresini korur.
Biotin (Vit. H) : Kirpik ve kaşların beslenmesini ve güçlenmesini sağlar.

Yağlı Formül
Besleyici ve koruyucu yağlı pamuklu diskler, göz çevresindeki yoğun makyajı tahriş etmeden tek dokunuşta kolayca temizler.

Kayısı Yağı: Kirpik ve kaşların beslenmesini ve parlaklığını sağlar. Hızla emilen yağlandırıcı ve nemlendirici özelliğiyle göz çevresine yumuşaklık ve canlılık verir.
Alırken öylesine deneme amaçlı  1 tane aldım üzerin de yeşil çaylı falan yazınca dikkatimi çekti aldım  kapağını açınca inanılmaz  fresh bir kokusu var ama kolay çıkardı diyemem orta derce bir ürün pek sevmedim....

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...