23 Eylül 2012 Pazar

EN YENİ PARFÜMLERRR..2012&2013










1:Givenchy Dahlia Noir Eau De Parfum  75ml:218 TL



Givenchy’nin kreatif direktörü Riccardo Tisci’nin kokusu olmayan bir çiçekten ilham alarak yarattığı Dahlia Noir’ı, asil, feminen, duygusal ve çarpıcı bir koku olarak yorumluyor. Zambak, mimoza ve gül gibi çiçeksi notaların yer aldığı, tonka fasülyesiyle kombine edilen, sandal ağacı ve paçuli gibi odunsu kokularla zenginleştirilen Dahlia Noir’ın yüzü ise Mariacarla Buscono.






2:Lancome La Vie Eest Belle EDP 75ML Bayan Parfüm 75ML:189 TL
Fransızcadaki karşılığı “hayat güzeldir” olan La Vie est belle’nin yüzü en az kokusu kadar büyüleyici bir kadın; Julia Reberts. Fransa'nın önde gelen 3 parfüm tasarımcısının eşsiz imzasıyla özel olarak Lancôme adına yaratılmış olan parfüm, iris çiçeği konsantresi, yasemin ve zambak özü, portakal çiçeği özü ve Paçuli esansından oluşuyor.


3:Moschino pink bouget 50 ml:114 TL
Moschino “Pink Bouquet”in yüzü olan süper model Kendra Spears, parfümün ne kadar çekici olduğunun bir numaralı kanıtı diyebiliriz. Ayrıca turunçgil ağırlıklı olan bu koku sayesinde kendinizi gün boyu tazelenmiş hissedeceksiniz.
 
4:GUCCİ premiere EDP  parfüm 50ml:240 TL
Eşsiz güzelliği ve farklı tarzıyla Blake Lively, Gucci Premiere’in ne kadar büyüleyici olduğunun sinyallerini veriyor. Bergamot ve portakal çiçeği, beyaz çiçekler, balsamik ve odunsu notalarla sımsıcak bir parfüm olan Gucci Premiere’i mutlaka denemelisiniz.
5:JO MALONE BLACKBERRY
Masumiyetin ve saflığın mükemmel kokusu olan Jo Malone Blackberry & Bay, böğürtlen akoru, Frenk üzümü, Frenk üzümü tomurcuğu ve bukko ağacının esansıyla yaratılan muhteşem bir parfüm.
 
6:Carita Eau De Parfum Bayan Parfüm:100ML:218TL
Üst notası taze, hafif ve ferah. Masum, taze gül goncası ile bergamut harmanının doğal ışıltısı, paradisone'un saf ve hafif dokunuşu beyaz çiçeklerin tazeliğini ifade eder. Kalp notası feminen, şık ve modern. Çiçeksi kokusu tüm bedeninizi sararak duyularınızı harekete geçirir. Kalp notası dört sembolik ve ölümsüz çiçekten oluşur. Gülün baştan çıkarıcı kokusu gibi... Sizi sabah açan gül yapraklarındaki çiğ tanesi kadar narin bir dokunuş ile sarmalayacak. Menekşe'nin şehvetli ve hassas dokunuşu hatıralarınızı canlandıracak. Zambak'ın saf ve ipeksi dokunuşu, heliotrope'un hafif hissi parfüme çiçeksi ve odunsu notalar katıyor. Dip notası duyusal ve şehvetli. Duyularınızın uyandığını hissedeceksiniz. Çiçeksi dokunuş yoğun ve şehvetli bir iz bırakır. Yumuşak vanilya, sıcak amber ve duyusallığı sembolize eden misk'in dayanılmaz etkilerine kapılacaksınız.
7:Gucci Guilty Femme EDT Bayan Parfüm:75ML 222TL
Cüretkar ve zeki kadını temsil eden Gucci Guilty, sıcak, çarpıcı oryantal kokusu ile zevk veren bir koku. Mandalinanın doğal kokusu, pembe biber ile modaya uygun parıltılı bir hal alıyor. Orta notasında leylak ve germanyumun çekici karışımı sulu şeftali ile birleşerek kadınsılığın kışkırtıcı tarfını yansıtıyor. Paçuli gücün mesajını verirken amber derin bir feminenlik sunuyor. Hipnotize edici gücüyle koku, baştan çıkarıcı bir etkiye sahip
8:Guerlain La Petite Robe Noire EDP Bayan Parfüm 100ml:300 TL
Guerlain’in tüm kadınlar için yarattığı yeni meyveli floral parfümü ile tanışın! Açılış notası pembe nota, siyah kiraz,bergamot ve Bulgar Gülü ile Türk Gülü’nün mükemmel harmonisinden oluşuyor. Baştan çıkarıcı ve seksi olan siyah nota ise siyah çay, paçuli, tonka fasülyesi ve Guerlain’in parfüm imzası olan Guerlinade dokunuşu ile ciltte kalıcılık sağlıyor. Modern, şık, elegant ve sofistike. Baştan çıkarıcı, kışkırtıcı.
9:Escada Especially Escada Delicate Notes EDT Bayan Parfüm 75ml:182 TL
Escada Especially Delicate Notes EDT içeriğinde mevcut olan üst notalar Armut, Ylang Ylang, Greyfurt, orta notaları Ambretta tohumu (misk), Gül notaları ve alt notalar Misk odunsu kompleks içermektedir.
Escada Especially Delicate Notes EDT ferahlatıcı ve enerji verici özelliği ile kalıcı rahatlama sağlamaktadır:
10:Diesel Loverdose Edp 75ml Bayan Parfüm 139 TL
diesel loverdose parfüm rahatlığını hissettiren açılış notalarında çarpıcı mandalina ve baharatlı yıldız anason ‚ aklı baştan alan bir koku üçlemesiyle birleşiyor.gardenya yaprakları ‚ meyan kökü özütü ve arap yasemini.kokuyu değerli ve benzersiz bir arzu nesnesi haline getiren ‚ karşı konulmaz ve kalıcı notalar ‚ meyan balı ‚ vanilya ve ambrox diesel kadının hayatındaki canlılığı ‚ neşeyi ve popülerliği kokunun karakterine de yansıtıyor.
 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...