18 Temmuz 2012 Çarşamba

2012 yılının en iyi 10 maskarası?


1.Maybelline Great Lash Mascara: 70′lerin kalın kirpiklerini yakalaman için ideal ürün. Dağılm ve topaklanmaya karşı geliştirilmiş özel yapısı ve dar ağızlığı sayesinde fırçana gereksiz miktarda boya almanı engelleyen ambalajının yanı sıra, yıkayarak kolayca çıkabilir.
2. Diorshow Mascara : En ünlü Hollywood makyaj sanatçılarının çantalarındaki gizli sır! Kirpik besleyici silisyum tozları destekli formülü ve XXL fırçası ile, kirpikleri tamamen kavrayarak takma kirpik etkisi yaratır!
3.Sephora Outrageous Mascara : Klinik testlerle sonuçları kanıtlanmış bu maskara, içeriğindeki hyaluronik asitle kirpikleri nemlendirip besliyor. %82 oranında hacimli kirpiklere kavuşamak isteyenler ise “Hayallerin Maskarası” olarak adlandırılan bu ürünle gerçek takma kirpik etkisi yaşıyolar!
4.L’Oreal Voluminous Volume Building Mascara : Hacimli kirpikler kategorisinde değerlendirilen bu ürün, içindeki besleyici vitaminler ve Ceramid sayesinde, yumuşak tüyümsü bir efekt yaratmak için en uygun ürün!
5.NARS Larger Than Life Volumizing Mascara : Petek biçiminde sarılmış kılları olan dev boydaki fırçası ile, kirpikleri tane tane ayırır. E vitamini ve Macadamia fındık yağı içerikli formülü ile, etikileyici ve keskin bakışlar artk senin!
6.Shu Uemura Ultimate Natural Mascara : Kirpiklerini hafif ve ince yapısına rağmen saatlerce kıvrık tutmak konusunda inanılmaz yetenekli bir ürün. Naturel yapısı sayesinde dolgun ve kalın beklentini karşılayamayabilir.
7.CoverGirl LashBlast Volume Mascara : Esnek ve pürüzsüz uygulama için kirpiklerinize uygun fırçası ve küresel balmumu parçacıkları ile, dolgun kirpik fanlarının vazgeçmek istemediği ürün.
8.Benefit They’re Real! Mascara : Benefit Bad Gal Maskara’yı tahtından eden bu ürün, aynı zamanda “Number One Selling” olma ünvanına da sahip! En ucundaki kubbeli fırça ucu sayesinde, alt kirpkileriniz ve diplerdeki minik kirpikler için bile inanılmaz kolay uygulama sağlayan bu ürün gerçek boyama, uzunluk ve hacim isteyenlerin ve benim favorim!
9.Lancome Definicils High Definition Mascara : Bu muhteşem maskara için sadece “Her 3 dakikada bir satılıyor!” desem yeterli olacaktır bence. Her zaman kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu maskara içeriğindeki hacim yardımcısı Polimerler sayesinde, her kirpiği ayrı ayrı renklendirir ve güçlendirir!
10.Clinique Bottom Lash Mascara : Maskara dünyasının dahiyane ürünü! Minik ve ince fırçası sayesinde dış ve iç köşeler gibi alanları ve alt kirpiklerini kolayca uygulayarak daha büyük bir göz etkisi yakalayabilirsin.
Eminim ki bu listeyi okuduktan sonra, sen de kendi kirpiklerin için vazgeçilmez ürünü bulacaksın. Ancak belirtmem gereken birşey var ki, listedeki sıralama derecelendirme değildir!
netten alıntıdır sevgiler..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...