22 Nisan 2012 Pazar

Organix 14 Gün/Brezilya Keratin Fönü






14 Gün Etkili Exspress Brezilya Keratin Fönü


Kimyasal işlem görmüş ve yıpranmış saçları eski sağlıklı yapısına kavuşturmak için saçlara keratin yüklemesi yapmaktadır. Brazilian Keratin Fön ile yumuşak ve esnek keratin molekülleri saç tellerini kalıcı bir şekilde kaplar. Keratine doymuş olan saç, çok daha sağlıklı, canlı ve parlak görünür. Ayrıca saçlar ipeksi bir yumuşaklık kazanır. Bu mucizevî ürün eşsiz içeriği ile 14 güne kadar etkisini göstererek, kıvrımları ve dalgaları %95'e kadar azaltır.
-Sonuçlar saç tipine göre değişiklik gösterebilir.
Kısa Uygulama:
1- Saçlar yıkanır.
2- Sprey tüm saça uygulanır. (Gerekenden fazla ürün kullanılmaz.)
3- Saç fön yardımı ile TAMAMEN kurutulur.
4- Düzleştirici yardımı ile düzleştirin. (Saçların tamamen kuruduğuna emin olun.)
Uygulama Sonrası Uyarılar:
*Yapılan Brazilian Keratin Fön işleminin kalıcılığını ve etkisini arttırmak için aşağıdaki hususlara mutlaka uyulması gerekmektedir.48 saat süresince saç yıkanmamalı ve ıslatılmamalıdır.
-48 saat süresince saçı bükmeyin, kulak arkasına itmeyin, atkuyruğu yapmayın veya saçı herhangi bir şekilde toplamayın.
-Eğer 48 saat içerisinde saç kıvrılır, bükülür veya dalgalanırsa, saçın bozulan kısmına Brazilian Fön Spreyi uygulanarak, düzleştirici veya saç kurutma makinesi yardımı ile tekrar düzleştirilir.
-48 saat sonunda kalıcı sonuç için saçlar Brazilian Keratin Şampuan ile yıkanır. Sonrasında saçlar dilendiği gibi kurutulup, şekillendirilebilir.
-ÖNEMLİ UYARI 2: Brazilian Keratin Fön işlemi uygulanan saçlar için mutlaka Sodyum veSülfat İÇERMEYEN şampuan ve bakım kremi kullanılması zorunludur. (Aksi takdirde fön işlemi etkisini kaybeder.) En iyi sonuç için Brazilian Keratin serisi bakım ürünleri kullanılmalıdır.
-Sonuçlar saçın yapısına göre değişiklik gösterir.
 Organix şampuan ve bakım ürünleri, saç ve saç derisi için birçok yararlı madde içerir. Saçı nemlendirmek, saç gövdesini güçlendirmek ve saç derisini sağlıklı bir hale getirmek gibi etkilere sahip şampuanlar, yeni doğan bebekler dahil olmak üzere her yaştakiler için uygundur. Sülfat ve Paraben gibi zararlı maddeler içermeyen ürünler, hayvanlar üzerinde test edilmez
 Fİyatı:48 tl

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...