4 Haziran 2012 Pazartesi

KAŞ SORUNSALI VE ÇÖZÜMLERİ!

Bir insanın yüzüne bakınca sizi en çok hangi hata rahatsız eder? Bozulmuş makyaj, akmış göz kalemi, sivilce, siyah nokta, lekeli fondöten, ruj bulaşmış dişler… Bu seçenekleri daha da arttırabilecekken, en basit ve önemli cevabı veriyorum; “Kaşlar”. Aşağı düşmüş, aradan uzunlar çıkmış, ortası fazla yakın, kavisi fazla geniş, fazla yukarıda, seyrelmiş, beyazlamış, karışmış… Problem ne olursa olsun bakışınızı, ifadenizi, hatta ilk imajınızı belirleyen en önemli vurgulayıcı kaşlarınız. Piyasadaki kaş üzerine en kullanışlı ve tercih edilen ürünler şöyle:


1. Maybelline New York Ultra Brow Color: 4 renk alternatifi bulunan bu ürün içindeki kesik uçlu (Angle Brush) fırçası ile kolay kavis uygulaması sağlayarak, kaşlarınızı muntazam ve göz alıcı hale dönüştürüyor.
2. Bobbi Brown Kaş Kalemi: Kozmetik sektörünün devlerinden Bobbi Brown’un muhteşem kalitesi ile sunduğu kaş kalemleri, yumuşacık yapısı ile kavis çizme, doldurma gibi işlemleri başarıyla gerçekleştirirken, kalemin arkasında bulunan minik süngeri ile de, boyayı hem teninize hemde kaş kıllarınıza yedirerek en doğal görüntüyü yakalamanıza olanak sunuyor.
3. Estee Lauder Brow Perfecting Duo: 4 Farklı renk kombinasyonu bulunan bu minik set, tüm cilt ve kaş renkleri için muhteşem uygulama imkanı sağlıyor. İçinde bulunan tek tarafı kesik uçlu fırça kaşlarınızı renk ile doldururken, diğer tarafında bulunan sert kıllı fırça ise, kaşlarınızı tarayarak yönlendirmesini sağlıyor.
4. MAC Penultimate Brow Marker: Likit yapısı ve incecik ucu ile, aşırı muntazam kaşlar yaratmanızı sağlayacak olan bu ürün, diğer ürünlerine aksine yumuşak bir görüntü değil, sert hatlı kaşlar ortaya çıkartmanıza yardımcı olacaktır.
5. Bobbi Brown Brow Kit: 2 Farklı renk kombinasyonu bulunan bu ürün, içindeki minik fırçası ile kaşlarınızı şekillenirirken, profesyonel cımbızı ile de istenmeyen fazlalıkları ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak.
6. Avon Ultra Luxury Brow Liner: 3 Farklı renk alternatifi bulunan bu kalemin en dikkat çekici özelliği, ambalajında gördüğünüz rengi, uyguladığınız zaman birebir elde edebiliyor olmanız. Yumuşacık sürümü ile dikkat çeken ürün her kadının makyaj çantasında bulunması gereken ürünlerden!
7. Laura Mercier Brow Powder Duo: İşte benim en favori kaş tamamlama malzemem. 3 Farklı renk kombinasyonu bulunan bu ürün, kaşları muhteşem bir biçimde tamamlayarak adeta baştan şekillendirmeye yarıyor.
8. Anastacia Brow Gel: Pudra bir malzeme ile tamamladığınız kaşlarınız üzerine uyguladığınızda kaş kıllarını belirginleştirerek mükemmel doğallık yakalamanızı sağlayan bu ürün, direk kaş kılları üzerine uygulandığında ise rengini belli ederek hem çok belirgin olmayan hem de formda kaşlara sahip olmanızı sağlıyor.
9. Make Up For Ever Eye Brow Corrector: MUFE’dan likit yapısına rağmen güçlü renk pigmentleri içeren bir kaş renklendirici. Elinizin üzerine minik bir damla alın ve fırça yardımı ile kaşlarınızı şekillendirin. Bu kadar pratik!
10. Benefit Speed Brow: Pratik ve güzel kadının markası Benefit’ten biri şeffaf olmak üzere 3 farklı rengi bulunan bir kaş jeli. Sadece kaşlarınızı kıl yönüne göre tarayıp, belirgin ve doğal kaşları keyfini çıkartın.
11. Christian Dior Diorshow Brow Styler: Dünyaca ünlü bir çok kişinin tercih ettiği bu dünyaca ünlü kaş kalemi, incecik alanlarda bile rahatlıkla çalışmanızı sağlıyor. Arkasındaki kapağın içine gizli olan fırçası ile de kolayca taradığınız kaşlarınız, inanılmaz etkileyici olmaktan başka çare bulamıyor!
12. Make Up For Ever Brow Seal: MUFE’dan brow seal, şeffaf yapısı ve sabitleyici özelliği ile muntazam kaşlar yaratıyor.
13. Lancome Le Crayon de Poudre: Açık ve koyu kahve olarak 2 renk seçeneği bulunan bu kalemler, seyrek kaşlılar için ideal bir ürün! Arka tarafındaki fırçası ile kolay taramayı sağlayan bu ürün, sizin de makyaj çantanızda olması gereken ürünlerden!
14. Chanel Le Sourcil de Chanel: İçinde bir fırça ve bir cımbızı bulunan bu ürün, kaşlarınızı Chanel kalitesi ile şekillendirerek, istediğiniz forma sokmanızı sağlıyor.
15. The Body Shop Brow & Lash Gel: The Body Shop’tan hem kaş hem de kirpikleriniz için transparan jel maskara. Şekilli ve doğal kaşlar için.
16. Avon Glimmerstick Eye Brow Definer Pencil: Çevrilerek açılan bu pratik ürün, incecik ucu ve sert yapısı sayesinde hem kolay uygulama sağlıyor, hem de boyanın cildinizden eriyerek dağılmasını engelliyor.
17. Anastasia Tinted Brow Gel: 5 Farklı renk seçeneği olan bu ürün, bir çok makyaj sanatçısının da tercihi. Hafif parlak yapısı ile kaş kıllarınızı belirginleştirerek, gece makyajları için muhteşem bir ürün olma özelliğini koruyor.
18. Benefit Brow Zings: Benefit’ten yine pratik ve akılcı çözümler. 3 Farklı renk kombinasyonu bulunan bu ürün, içindeki kesik uçlu fırça ile keskin hatları yaratmanıza yardımcı olurken, yuvarlak fırçası ile kaşlarınızı doldurmaya, profesyonel cımbızı ile de istediğiniz formu yakalamanıza en hızlı şekilde yardımcı oluyor.
19. Benefit High Brow: Yine Benefit’ten, muhteşem bir ürün. Hem şampanya hem de pudra pembesi renkleri olan bu ürün, kaş kemiklerinizi belirginleştirip, daha kalkık göstermek için tasarlanmış bir mucize. Parmağınızla ya da bir fırça yardımı ile rahatlıkla yayabileceğiniz bu ürün bir kaç saniye içinde yepyeni kaşlar yaratmanız için en önemli yardımcılarınızdan biri olacak.
20. Benefit Instant Brow: Sedefli ve yumuşak yapısı sayesinde kolayca uygulayabileceğiniz bu kalem, benimde makyaj çantamda bulunan ve her çekimde Benefit High Brow ile hayatımı kurtaran en favori ürünlerimden. Tavsiye ederim!
21. MAC Eye Brow Pencil: Söz konusu MAC olur da kalitesinden nasıl şüphe duyarız ki? Her cilde uygun renk alternatifleri sayesinde, dünyaca ünlü starların makyaj çantalarında, tasarımcıların sahne arkalarında başka hangi markayı görebilirsiniz?
22. Japonesque Eye Brow Kit: Bu mini kaş çantası, kaşlarından şikayeti olanların, hatta hiç kaşları olmayanların bile imdadına yetişecek! İçinde kaş altı kemiği için fildişi rengi, kaşlar için açık ve koyu kahve rengi olan bir palet, kesik uçlu bir fırça, yuvarlak uçlu bir tamamlama fırçası, şeffaf sabitleyici jeli, cımbızı ve en önemlisi hiç kaşı olmayanların bile inanılmaz rahalıkla kullanabileceği kaş şablonları olan bu set, bütün sıkıntılarınıza çare olacak!
23. Clinique Superfine Liner: Sarışınların ve açık kumralların imdadına yetişen en güzel ürün, tamamen şekilli, kendi renginde ve doğal kaşlar sadece sürün ve tarayın!

2 yorum:

! the Fleurs dedi ki...

Kaslar gercekten önemli. Göz makyaji daha güzel duruyor alinmis kaslarla :)

Benimkinler koyu oldugu icin boyamama gerek yok ama malesef :/

Bende beklerim Bloguma :)

http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

berrin dedi ki...

ne güzel şanslısın demekii benim de açık renk olunca mutlaka boyuyorum..
hemen bakıyorum bloğuna:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...