8 Haziran 2012 Cuma

MAC YENİ KOLEKSİYON BETH DİTTO

Ben mesela Beth Ditto’dan nefret ederim. Ne yaptığı müziği severim, ne kendisini ne kıyafetlerini ne makyajlarını. Ama söz konusu dünya devi MAC olunca, Beth Ditto için bile tasarlanan ürünler ne kadarda sahip olunası hale geliyor di mi?
1. MAC Beth Ditto Collection Shade & Smoke Shadow Liner. Bir kalem düşün ki, yumuşacık sürümü ile kolayca uygulansın ve her iki ucunda da birbirini tamamlayan renkler olsun. Ya da düşünme, hemen gidip al.
2. MAC Beth Ditto Collection Powder To The People. Eğer Beth Ditto olsaydın, bence sen de renklerin gücü ile güzelleşmeye çalışırdın. İçindeki yuvarlaklarda parlayan renkler, bahar makyajın için seni bekliyor.
3. MAC Beth Ditto Collection Nail Lacquer.  Klasik siyah ve pembe ise koleksiyonun beni biraz daha az heyecanlandıran renkleri.
4. MAC Beth Ditto Collection Lip Pencil. Uçuk pembe, nar çiçeği, Fuşya ve Koyu Bordo renklerinde üretilmiş bu dudak kalemleri renk çılgınlığını dudaklarında yaşaman için üretildi.
5. MAC Beth Ditto Collection Liquidlast Liner ve MAC Beth Ditto Collection 7 Lash. İster Beth Ditto gibi abuk subuk şekiller çiz, ister cazibeni güçlendirmek için muntazam kuyruklu bir eyeliner, ince fırçalı ucu ve çabuk kuruyan yapısı ile bu eyeliner tam senin aradığın. Geniş aralıklı ve orta uzunluktaki ilave kirpikler ise, istediğin ifadeyi güçlendirmen için .
6. MAC Beth Ditto Collection Zoom Lash Mascara. Siyah, gece mavisi, mürdüm ve mor. Hangi rengi seçersen seç, bir anda kıvrılıp uzayan kirpiklerin makyajını şahane tamamlayacak.
7. MAC Beth Ditto Collection Pro Longwear Lipcream. Tek kelime yeterli sanırım; Muh-te-şem-ler! Alın, sürün, hatta yiyin : )

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...