10 Haziran 2012 Pazar

YOUNGBLOOD emel acar'ın kullandığı mineral makyaj markası

Yüz Ürünleri

toz mineralTOZ MİNERAL FONDOTENLERBu ürün YOUNGBLOOD Mineral Makyaj markasına dair her şeyi başlatan üründür. Pauline ilk yarattığı ürün olan Toz Mineral Fondöteni ,cilt tipi ne olursa olsun, bütün kadınların makyaj ihtiyacına cevap vermek için geliştirdi.Youngblood’ın toz fondöteni birçok bakımdan eşsizdir. Ultra ince mineraller uzun süre dayanıklı bir kapatma sağlar.
LİKİT MİNERAL FONDOTENLERYougblood’ın Likit Mineral Fondöteni derinlemesine nemlilik kazandırır ve sağlıklı, süregelen doğal bir parlaklığın ortaya çıkmasını sağlar. İçeriğinde nadir bulunan tuzu azaltılmış deniz suyu ile cildi nemlendirirken aynı zamanda da pürüzsüzleştirir.Cildi yatıştıran eşsiz bitkisel karışımı ve yirmiden fazla okyanus mineralleri içerir.likit mineral
Compact MineralCOMPACT MİNERAL FONDOTENLERBu çok yönlü kompakt (sıkıştırılmış pudra)pürüzsüz, mat görünüm için mineraller ve pirinç tozunun birleşiminden oluşmuştur. Sıradışı kapatıcı özelliğinin yanı sıra hem tek başına hem ikisi birarada pudra/fondöten gibi kullanılabilir.Pratik ambalajı sayesinde her an çantada makyajı tazelemek üzere bulunduralabilir.
MAKYAJ BAZI NEMLENDİRİCİLİ PUDRABu yenilikçi, çok amaçlı pudra cildi dengede ve tazelenmiş tutar, nemi cilde hapseder, ve doğal olarak fazla yağı emer. Yüksek performanslı, ultra ince, şeffaf ve super ipeksi bu pudra kusurları ve kırmızılığı dağıtır; kusursuz, gözeneksiz bir cilt sağlar.Bu yenilikçi, çok amaçlı pudra cildi dengede ve tazelenmiş tutar, nemi cilde hapseder, ve doğal olarak fazla yağı emer.HI-DEF
TOZ MİNERAL SABİTLEYİCİ
Youngblood’ın bu eşsiz pudrası içeriğindeki pirinç nişastası özü sayesinde gün içersinde ciltteki istenmeyenparlamaya karşı en iyi korumadır. Aşırı yağı emer ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur. Cildi kurutmayan bu yarı şeffaf pudra nemi cilde bağlayıcı ve cildi yatıştırıcı özelliklere de sahiptir.
COMPACT MİNERAL KAPATICIKremsi, ışığı yansıtan özellikteki Youngblood kapatıcılarının nasıl sihirli şekilde ince çizgileri düzleştirdiğini ve gözaltı halkalarını aza indirdiğini göreceksiniz. Piyasada bulunan yaşlı gösteren diğer kapatıcıların aksine, Youngblood’ın kapatıcısı ışık yansıtıcı içerikleri ile ince çizgilerin görünümünü azaltır; ince yapısı sayesinde ürün ince çizgilerin içine dolmaz.
TOZ MİNERAL YÜZ RENKLENDİRİCİLunar Dust ışığı yansıtıcı, ince şekilde öğütülmüş toz pudradır ve ciltte, bacaklarda, omuzlarda ve dekoltede
bronzlaştırıcı veya öne çıkartıcı olarak kullanılabilir. Bu pudrayı her nereye sürerseniz şeffaf bir parlaklık yaratır
ve cildi ışıltılı bırakır.
TOZ MİNERAL RADİANCE (IŞILTILAR)
Bu ışığı yansıtıcı mineral toz pudra yüz,omuz,bacaklar ve dekoltede baştan aşağı bronzlaştırıcı olarak kullanılabilir. Son derece kalıcıdır ve çok yönlü bir alıktır. Aydınlatır ve ciltte ışık oyunları yaratır. Uygulandığı andaki ultra hafif ve ipeksi his en önemli özelliklerinden biridir. Tek başına veya makyajın üzerine renk katmak üzere kullanılabilir.
TOZ MİNERAL ALLIKToz mineral allıklarımız renk veren pigmentler ile yanaklar ve şakaklarda sağlıklı, şeffaf bir parlaklık sunar. Uygulandığında hafif, krem gibi kaygan ve
ipeksi bir his bırakır. Bu uzun süre kalıcı formül uygulama sırasında renklerle doğal bir parlaklık yaratır ve elmacık kemikleri üzerinde aydınlık bir parıltıyı daha
da açığa çıkarır.
COMPACT MİNERAL ALLIKKompakt mineral allıklar da aynen toz mineral allıklar gibi aynı doğal içeriklerle formüle edilmiştir ki cilt aynı canlılığı kazanır. Elmacık kemikleri üzerinde doğal, ışıltılı parlaklık elde etmek için kullanın. Bu yüksek performanslı ürün uygulandığında kremsi bir his yaratır.



Neden Mineral makyajNEDEN MİNERAL MAKYAJ
  • Kadınların makyajla ilgili duyduğu en büyük rahatsızlık fondöten seçimidir.
  • Gözenekleri tıkayan ağır fondötenler yüz yıkama isteği ve rahtsızlık hissi uyandırırlar.
  • Mineral fondötenler öğütme sistemleri sayesinde en ince formdadırlar ve özel formülleri yüzde yokmuş hissi uyandırırlar.
  • Mikronize ve yüksek oranda ışığı yansıtıcı minerallerden oluşan mineral kozmetik ürünler ciltteki kırışıklık, kızarıklık ve ince çizgilerin daha az görünmesini sağlarlar.
  • Kayalar ve topraktaki pigmentlerden üretilen mineral kozmetik ürünler petrolyum boyalar ve farklı kimyasallardan oluşan genel kozmetik ürünlerden çok daha sağlıklıdır.
  • Mineral kozmetikler içeriğindeki güneş koruyucu özelliği sayesinde cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunurlar.
  • Mineral ürünler akne, rosacea, leke problemi yaşayan kişilerde iyileştirici özelliğe sahiptir. Cilt problemlerinin iyileşmesine yardımcı olurlar.
MİNERAL MAKYAJ ÜRÜNLERİ HAKKINDA;
Mineral makyaj
  • Mineral makyaj ürünleri çoğunlukla toz formda olur.
  • Toz fondötenler ise mutlaka fırça ile uygulanmalıdır.
Uygulama; Bir miktar ürün kapağın içerisinde fırçaya yedirilir. Daha sonra dairesel hareketler ile cildin dışından içeriye doğru uygulanır. Asla fırçada yoğun ürün barındırılmaz, az miktarda fondöten yüze iyice yedirilmelidir.
  • Kullanılan fırçanın tercihen aynı markanın önerdiği fırçalar olması ürünün performansı açısından önemlidir.
  • Her zaman az ürün yeterli miktarda kapatıcılık sağlanabilir.
  • Mineral ürünler yoğun olduğu için fazla miktarda kullanılması mükemmel kapatıcılık yerine olumsuz bir görüntüye yol açacaktır.
  • Mineraller cildin yağı ile aktive olacağı için makyaj gün içerisinde daha güzel görünür.
  • Cilt ile bir olup doğal ve ışıltılı bir görüntü sağlar.
  • Mineral makyaj satın alırken içeriklerine dikkat edilmelidir.
  • İçeriğinde kimyasal maddeler, talk, koku barındırmaması önemlidir.
  • Minerallerin yüksek kalitede ham maddeden elde edilmiş olması önemlidir.
  • Ürünü iki parmak arasında ezerek yapısını hissetmek önemlidir.
  • Ürünün yumuşaklığı ve dokusu bu şekilde anlaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...