5 Ağustos 2012 Pazar

BENEFIT LOVES

şık ambalaj ve tasarımlarıyla bizi büyüleyen San Francisco’lu  Benefit ürün yelpazesine yepyenı ürünler ekledi. minik bir kitap şeklinde tasarlanmış olan “How To Look Best At Everything” in “Deep” paleti koyu tenlilere en basit ama en etkileyici makyajı oluşturmak için gerekli tüm vurucu malzemeleri içeriyor. İçerisinde gözeneklerinin saniyeler içinde yok olmasını ve fondötenin için en uygun bazı sağlayan “POREfessional” , içerdiği SPF 25++ güneş koruması ,”Oxygen WOW” teknolojisi ve yağsız yapısı ile minik bir şişe “Hello Flawless” fondoten, kusurlarını en hızlı şekilde kapatacak ve istediğin kemiklerini aydınlatabileceğin “Boi-ing” kapatıcı ve aydınlatıcı, kadife dokusuyla incecik ve kusursuz matlık sağlayan “I’m Haute For Sure” pudra ve kolay uygulama sağlamak için minik bir fırça içeriyor. Üstelik açık tenliler için aynı içerikte “Light” , buğday tenliler için ise “Medium” palet seçenekleri de var.
Bir diğer dahiyane palet ise;
Feelin Dandy :
Dudaklar ve yanaklar için sağlıklı görüntüyü hemen yakalamana yardımcı olacak “Posietint“, Kaş ve elmacık kemikleri için pembenin en güzel tonundaki aydınlatıcı “High Beam“, defalarca söylesemde sıkılmayacağım adı ile hem parlatıcı hem de toz allığı ile “Dandelion” ve uygulama fırçası.
Sugarlicious :
Dudaklar ve yanaklar için şeffaf pembenin en can alıcı hali “Bene Tint“, aydınlatıcı “High Beam” , 4 farklı tondaki ışıl ışıl allığı ve bronz pembe muhteşem parlatıcısı ile “Sugarbomb“.
Tropicoral :
Şeftali renginin gerçekten beni büyüleyen tonundaki “Cha Cha Tint“, aydınlatıcı “Hight Beam” , gün batımı tonundaki “Coralista” allık, ve yapış yapış olmayan nefis yaz turuncusu “Coralista” parlatıcı.
Her 3 kutunun içinde de, tüm bu malzemeleri uygulaman gereken bölgeleri, uygulama taktiklerini adım adım anlatan “Tips and Tricks” kitapçığı varse;

Tüm bu paletlerin Ağustos ayında raflarda yerini alacağını belirtirken, BOP Serisinden “Dallas” , “Dandelion” , “Hoola” , “Bella Bamba” , “Sugarbomb” , “Coralista” allıklar ve lip glosslar ile henüz tanışmadıysan, seni hemen bir Sephora Mağazasına uğurluyorum.

4 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

amanın ne kadar guzel seyler bunlar pek guzellermıs bayıldım :) blogada bayıldım takıpteyım bende beklerım :)))


begumyagci.blogspot.com

berrin dedi ki...

tskler yorumun icin hemn bakiyorum canim bende sevgiler;)

yıldız dedi ki...

benefit ambalaj , sunum v.s. hakikaten çok sevimli gelir banada.

bunlarda harika, blogunu yeni buldum keşfe daldım:)

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/(çekilişim var beklerim:)

berrin dedi ki...

yıldız yorumun için tşkr hemen bakıyrm bende

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...