22 Eylül 2012 Cumartesi

Dünyadaki ilk bacak ve ayak parfümü.


Dünyadaki ilk bacak ve ayak parfümü.
Marka: AlessandroSex and the City, Desperate House Wives gibi dizilere; Germany's Next Top Model gibi şovlara ve birçok moda dergisine konu olarak ünlenen Stiletto, kadınları seksi ve güvenli bir görünüme itiyor. Artık bacak ve ayak bakımı gereklilik haline geliyor.
Bugünün bayanları ayaklarına ve bacaklarına ilgi gösterilmesine bayılıyorlar. Dolayısı ile güzel ayak ve bacaklar için ürünler her modern bayan için olmazsa olmaz hale geldi. Modern kadınlar ve bugünkü moda trendleri, yumuşak ve seksi, ayak ve bacaklar istiyor. Bu trend Alessandro'yu ayak ve bacak için yeni ve ayrı bir bakım serisi yaratmaya yöneltmiş. Sonuç: Stiletto - İlk yaşam tarzı serisi; seksi bacaklar ve ayakların iyi bakımı için. Eşsiz kokusu çabuk yayılır ve baştan çıkarıcı etki sağlar. Siyah böğürtlenin yoğun tatlı ve meyveli dikkat çekici kokusu dizin arkasına sıkıldığında büyüler.
Dünyadaki ilk bacak ve ayak parfümü.
Kampsamlı, gösterişli, fonksiyonel ve yüksek oranda çekici. Bacaklar için parfüm - güzel kokulu yoğun meyve tadında siyah böğürtlen ve çekici ek bileşenleriyle. Bu yenilikçi serinin en ilgi çekici ürünü..
 

Nasıl Kullanılır?
 Bacak parfümü özellikle dizin arkasına sürüldüğünde daha etkili koku sağlar.fiyatı da 50 ml 150 tl

B u kokuya tek kelimeyle bayıldım mutlak suretle almam şart oldu :)
sevgiler
 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...