10 Ekim 2012 Çarşamba

YENİ ÇIKAN ÜRÜNLER...


1..Murad Cilt Bakım ürünleri serisinden hassas ciltlere özel yatıştırıcı serum; seramid ve botanik özleri ile nemi cilde hapsederken, ince mimik çizgilerinin azalmasına yardımcı oluyor.
2.. Renkli nemlendiriciler, günlük makyaj ürünleri grubunda tahtını iyice güçlendirirken, ailenin en yeni ürünü
The Body Shop‘tan geliyor. All in One BB Cream sürüldüğü anda cilde uyum sağlayan rengi ve 24 saate varan nem tutuculuğu ile denemeye değer.
3.. Ricardo Tisci’nin karanlık ve mistik stili Givenchy‘nin  Yepyeni koleksiyon “Dantelle Noir”ın en enteresan ürünü, özel yosun maskesi.
 4.. Sisley Paris geniş renk skalasına sahip Phyto-Lip Gloss parlatıcılarını “Ruja göre daha parlak, parlatıcıya göre daha kullanışlı” sloganı ile piyasaya sürerek merak uyandırıyor.
 5.. Saf Hayvar özü serisi ile bilinen La Prairie, 25. yılını cilt bakımında çığır açacak bir ürün olan, Skin Caviar Liquid Lift ile kutluyor. İçeriğinde ki provitamin B5 ve bitkisel özler ile yoğun nemlilik cilde hapsolurken, saf havyar özü sıkı ve yenilenmiş bir cilt yaratmak için harekete geçiyor. 50 ML’lik bir şişenin fiyatı 956 TL
6.. En derin kırışıklıklar ile savaşmak için yepyeni bir ürün daha  L’occitane Immortelle Precious Serum. Immortelle bitkisi yani “Ölmez Otu” Korsika makilerinin ortasına hiç solmayan, ölmeyen bir bitki olarak keşfedildi. Yaşlanma karşıtı içeriği ile 10 yılı aşkın bir araştırma sonrasında piyasaya sürülen bu patentli serum, kolajen liflerini onarmak, korumak ve canlandırmak için üretildi. Kadınların %73′ünde 4 hafta içinde derin kırışıklarda bile gözle görülür azalma sağlayan bu serum, kozmetik dünyasında bir “mucize” olarak adlandırılıyor.
7.. Tom Ford‘un fulya, sümbül, gül ve zambak esanslarından oluşturduğu Jardin Noir serisi; Café Rose, Jonquille de Nuit, Ombre de Hyacinth, Lyse Fume adında 4 farklı şişede sunuluyor. 50 ML’lik fiyatı ise kokuları kadar baş döndürücü; 510 TL.
8.. Sonunda Türk kadınlarının sesini duyan dünya devi Sephora, Urban Decay markasının en popüler ürünü NAKED2 paletini bünyesinde satışa sundu. Açıktan koyuya, mattan parlağa giden 12 farklı toprak tonunu barındıran bu palet, içindeki çift taraflı uygulama ve dağıtma fırçası ile de alışveriş listemizin en başına oturdu.
 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...