11 Mayıs 2012 Cuma

Christian Diorskın Forever Fondaten

Bu güne kadar en çok aldığım fondatenim estee lauder'ın double wear fondateniydi artık kullanmaktan vazgeçtim şişesinin pompasız olması çok sıkıntı yaratıyordu  şişenin dibinde çıkaramadığımdan dolayı azda olsa dibinde kalanıyla atılıyordu..Ayrıca double wearının renk seçenkleri hep koyu tondaydı ! elimde şu an kullandığım başka fondatenlerim de  var onları da ilerleyen günlerde paylaşıcam. sizlerle..
Gelelim bu fondatene ; diorun bir çok ürününü çok severek kullanıyorum bu fondaten içinde alırken hiç şüphe duymadım tam da düşündüğüm gibi çıktı kapatıcılığı mükemmell   tendeki duruşu kokusu tek kelime ile mükemmel  diyebilirim.Nemlendirci özelliği var cilt yapım kuru olduğu için bana çok uygun, ben ıslak süngerle sürdüm ben de çizgilenme dağılmama yapmadı çok kolay uyguladım diyebilirim ben de ki rengi 020 tam tenime uygun en açık tonu zaten bu numara daha açığı yok. şişesinin pompalı olması çok büyük kolaylık 30 ml  oldukça bereketli elimdekileri bitirp hemen buna devam etmeyi düşünüyorum mutlaka alıp denemenizi tavsiye ederim .
sevgiler...



2 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

güle güle kullan canım.yağlı ya da karma ciltlere gider mi acaba

berrin dedi ki...

Benim cilt yapım kuru olduğu için bu fondaten de nemlendirci özelliği var ama karma ciltler için pudralı fondatenlerin ,yağlı ciltlerin ise yağsız matlaştırıcı özelliği olan fondaten seçmek daha doğru olur diye düşünüyorum yine diorun diorskın forever compact olanını seçmen daha iyi olur istersen bir de ona bak canım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...