15 Mayıs 2012 Salı

PASTEL MAGİC TOUCH KAPATICI AYDINLATICI !!

Pastel Magic Touch
Özel formülü sayesinde göz çevresi kusurları kamufle eden kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada.Önce üst kısmındaki kapatıcı uygulanır sonra alt kısım daki aydınlatıcı bir fırça yardımıyla istenen bölgeye uygulanır . iki rengi var 2 ve 4 numara ben de ki 4 numara olanı..
2 numaranın kremi koyu tonlu kırık beyaz alt kısımda olan aydınlatıcısın da sim yok az sedefli daha çok göz altların da morluk olan kişiler için öneriliyor..
4 Numara ise ;kremi beyaz renge yakın alt kısmdaki aydınlatıcı ise çok simli yoğun sedefli..
Ben sadece günlük kullndığım da üst kısmındaki krem olan bölümünü uygulluyorum .. alt kısmında ki aydınlatıcısını gündüz kullanmıyorum abartılı buluyorum Ancak akşam veya özel bir gece makyajı için kullanıyorum onu da şu şekilde kullanıyorum göz altı kremimden azcık avcumun içine alıp çok az da fırça yardımıyla alt kısmındaki toz aydınlıtıcıyı kremin içine karıştırıp sürüyorum o zamn çok daha doğal ışıl ışıl muhteşem bir görünüm veriyor .. Kapatıcılığı mükemmel göz altlarım da morluk olmadığından dolayı bana  kapatıcılığı yetiyor diyebilirim  çok sevdiğim ve günlük makyajımda mutlak suretle kullandığım bir makyaj malzemesi fiyatı da çok uygun alıp kullanmanızı tavsiye ederim..zaten çok bilindik bir ürün ben bilmeyEn kişiler için  anlatmak istedim. resimler için kusura bakmayın istediğim gibi netlik sağlayamadım ..
sevgiler..

2 yorum:

zeys dedi ki...

bu aydınlaıcılar bende hep bırıkıyp topaklanıyo..sende boyle bısı yaptı mı?
bu arada bloguma da bbeklerım hedıye cekılısım var :)
http://zeysfashionroom.blogspot.com/2012/05/dikkat-hediye-varrrrr-giveaway.html

berrin dedi ki...

Topaklanma ve birikme olmadı canım ben de çok memnunum ..
Bloğuna hemen bakıyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...